Kurser

 

Skandinaviske kurser

Vi deltager ofte i skandinaviske kurser så vores frisører altid er uddannede i hvad der er på mode i skandinavien lige nu. Vi har samlet et udpluk af de skandinaviske kurser som vi har været repræsenteret på, de seneste år.

Color id

København, Danmark

Farve teknisk kursus med fokus på den nye color id. Color id tillader nye muligheder ved at du kan ligge flere farvet striber tæt op af hinanden uden brugen af sølvpapir..inspiration til massere af nye farve looks, indlægnings metoder og varierede farver.

Nordic creativ team 2013

København, Danmark

Inspiration/ trend kursus med fokus på de nye trends. Der er fokus på klippetekniker, farvebehandlingeer og forårets tendenser. Instruktører fra de 4 nordiske lande er samlet for at vise hvad Skandinavien kan

Styling aften med martha

København, Danmark

Styling er i fokus. Styling er i fokus. Alle wellas brands viser sig fra deres særkende. Der blev vist en bred vifte af looks: langt,kort,vildt,våget til hverdag og fest. Alle typer styling der understøtter de forskellige frisurer.

Next up hasse nilson

København, Danmark

Styling kursus med fokus på renfrisering, tekstur og massere af volume. Inspiration til de nye trends. Klippe og razor teknikker til brug i dagligdagen, som gør stilen din egen, fremhæv med styling.

Yuong to fabulous 40­+

København, Danmark

Trend/inspiration kursus. Fokus på at stil og alder skal gå op i en højere enhed. Med inspiration og fokus på de helt unge og op til de mere modne 40+. kursus med ingen begrænsninger for farve,styling og klippeteknikker, men massere af nye ideer. Læren i at tilpasse frisure, farve og styling efter alderer og personligheder.

Nordic kreativ team wella

København, Danmark

Trend/Inspirations kursus. Indenfor farve, klip og styling. kursus med fokus på tidens nye trends. Kurset er en blanding af tendenser, klippe teknikker, styling, farve og den nye farve innovation color.id. teamet supplerer hinanden og giver inspiration fra tidens trend som den er lige nu i de 4 nordiske lande.

Next up nordic nightshade masquerad

København, Denmark

Mode kursus. Inspireret af engelske hannah Marshall. Ny stilings kollektion inspireret  af engelske top designer hannah marshall, kollektionen ledes af nordic creative  team og giver indblik og inspiration til nye stile såvel som at bruge sebastians produkter til at opnå struktur, glans fylde,blødhed,pleje og hold at efter hvilke styling man ønsker.

Exceed color Seminar

København, Denmark

2 dages seminar, Med fokus på farvekorrigeringer og kreative farve løsninger. Få større indblik i farvekorretion og de udfordringer du møder i hverdagen, for eksempel det at gå fra mørk til lys. produktviden og farvekundskab er nødvendig i dette kursus.

New color illumina Del. 2

København, Danmark

Farve kursus. Lær teknologien bag de nye illumina farver. Teknisk kursus i de nye illumina farver. Lær teknologien bag disse farver og find nye spændende måder at være kreativ med dem på. Mix farvepaletten og få uanede muligheder .

New color illumina Del. 1

København, Danmark

Farve teknisk kursus i de nye illumina farver. Lær teknologien bag disse farver og find nye spændende måder at være kreativ med dem på. Mix farvepaletten og få uanede muligheder .

Sebastian Professionel.

København, Danmark

Styling og pleje kursus. Med fokus på at styling og hår pleje kan gå hånd i hånd. Lær at skabe nye looks og hvordan du kan bruge stylings produkter til at fremhæve enhver stil, om det så er til hverdag eller fest. Få pleje og styling til at fungerer sammen uden at gå på kompromis med plejen af håret og få det sunde hår du ønsker dig og det look du drømmer om

Sebastian Professionel.

København, Danmark

Introduktion af sebastian produkterne og historien bag. Lær at skabe nye looks og hvordan du kan bruge produkterne til at fremhæve envher stil, om det så er til hverdag eller fest. Få pleje og styling til at fungerer sammen og få det look du ønsker.

Essential Color Del. 2

København, Danmark

Farve kursus. Med fokus på at skabe dybe og intense farver med glans. kursus Der giver dybde gående kendskab til farvernes opbygning, der her ved giver større viden i at skabe glans,intensitet og dybte i envher hårfarve. Påføringsteknikker til tidens trends er også i fokus, så hver farve behandling bliver individuel

Essential Color

København, Danmark

Farve teknisk kursus I wellas farvesystem. Der giver større kendskab til farvernes opbygning, giver større viden i at skabe glans,intensitet og dybte i envher hårfarve. Påføringsteknikker til tidens trends er også i fokus, så hver farve behandling bliver individuel og frenhæver det bedste.

Nordic Creative Aften - 2013

København, Danmark

Farve og klippe kursus. fokus på det tekniske i farve og klip.Kurset ligger stor vægt på det tekniske aspect i at blnade og påføre hårfarven, ligesom at der bliver gået i dybden med forskellige klippe tekniker. Til sidst bliver der kigget på De nye trends for efteråret 2013. Ny inspiration til farve sammen sætninger og moden netop nu inden for klip.

Internationale kurser

2 gange om året pakker vi kufferten og rejser udenlands for at deltage i nogle af verdens førende frisørkurser. Herunder ses et udpluk af de internationale kurser som vores frisører har deltaget i.

Barber Warehouse London

London, UK

Fokus på maskinklip.
Hvordan man får maskulin form frem i friuren og tilpasser denne til hovedform. Læren om linier, tilretning af bakkenbarter og kanter samt retning af skæg. Der blev lagt vægt på  teknikker i brugen af maskinen og teknikker til forskellige mønstre man kan lave i håret.
 

Toni & Guy

London, UK

Fokus på klippe og farveteknikker.
Læren om forskellige frisurer,  maskulineformer, kvindeligeformer, længder og forskellige ansigtsformer. Teknikker til at genkende og tilpasse de forskellige former i frisuren til hver enkelts kundes ansigt.
Der blev vist forskellige farver og teknikker til indlægning af farver, bla. til at få et mere livligt og nuanceret farvespil i håret og til at fremhæve klipningen.
 

Hairdressers Journal International

London. UK

Hårshow hvor der var fokus på styling og opsætninger avantgarde. Der blev givet tips og tricks til at lave showhår til bla. runways, men også opsætninger der blev tilpasset til salon.
Herudover blev der vist de sidste nye trends indenfor herremoden af hår.
 

Ghd

London, UK

Kursus med fokus på Styling og brugen af glattejern på forskellige måder.
Der blev vist forskellige teknikker til at forme og få selv et stort kruset hår flot glat og blankt ved brug af glattejern.
De demonstrerede hvordan man kan lave forskellige slags krøller ved brug af glattejern, alt fra naturlige bløde krøller til mere spændstige slangekrøller.
 

Patrick Cameron

London, UK

Kursus med fokus på opsætninger inspireret af de klassiske 60`ere.
Der blev vist forskellige teknikker til at lave krøller og struktur bla. ved brug af glattejern, samt ideer til at bruge forskellige slags flette metoder til at pifte det klassiske look op og give det er moderne touch.
Teknikker til at fæstne og skjule hårnåle samt brugen af hårpynt som blev integreret i frisuren.
Der blev vist teknikker og givet inspiration til al slags festhår feks brudehår. Der blev også vist ideer til hverdags opsætninger som kan gøres let.
 

Olaplex

London, UK

Kursus med Guy Tang, der viste teknikker til at lave det stadig eftertragtede look med balayage.
Tekninkker til at få en glidende og naturlig overgang fra et hår der er mørkere ved rødderne, til at blive lysere nedefter mod spidser.
Her var fokus på den naturlige overgang, massere af spil i håret og selvfølgelig Olaplex.
Læren om olaplex som er et molekyle man kan tilsætte hårfarven, så håret ikke tager skade at kemien. Olaplex genopbygger saltbindingerne og svovlbroerne inde i hårets kerne og derfor er mulighederne nu større i forbindelse med hvad hår kan tåle under kemibehandling.
 

Sassoon- Klippe og farveteknikker

London, UK

Klippe og farveteknikker var det primære i dette kursus.
Læren til at bruge forskellige klippeteknikker til at gøre håret og frisuren let, samt kombinere kort og langt i en klipning. Træning i brug af razor til at opnå et fjer let resultat.
Der var stor fokus på lyse farver, med touch af det aske og violette som er sæsonens hotteste farver.
Der blev også demonstreret balayage og ombre teknikker som er farveteknikker, der får mørkere hår til at glide over i en lysere nuance og se glidende og naturligt ud i overgangen.

Ted Gibson tecnique to trend

New york, USA

Intimt kursus med kendis frisør Ted Gibson, der bla. ordner hår på Angelina Jolie, Ashley Green, Emma Watson, Debra Messing, Zoe Saldana og Anne Hathaway, samt stået for alle makeovers i TLCs what not to wear. Kursus med fokus på klippeteknikker, frisurer, former, styling og kundeservice. Der bliver vist de sidste nye celebrity hår trends og de sidste nye trends fra diverse runways fra hele verden

Never get bored-expand your repertoire med Vivienne Mackinder

New york, USA

Kursus med fokus på forskellige klippe og farve teknikker. inspiration til nye frisurer og ideer til at fremhæve dem med forskellige nye farvteknikker. Tænk i nye baner og gør hver frisure og farvning unik, ved at tilpasse den til kundes personlighed og forskellinge træk.

Sassoon academy live

New york, USA

Kursus med fokus på klippe teknikker. Sassoons Creative team presenterer sassoons nyeste frisure kollektion. ideer og inspiration til de nyeste trends for 2014

Man made simple med Elijah Mack

New york, USA

et kursus hvor der kun er fokus på mænd. fokus på forskellige frisurer, form og styling. fremhæv den maskuline form i klipningerne, giv flere valg muligheder for forandring og shading som er en farve man kan bruge til at kamuflere de første grå hår eller hvis håret er fint i toppen, kan de give mere dybte.

Evening Glamour med Martin Parsons

New york, USA

kursus med fokus på opsætninger til fest og bryllup. forskellige muligheder og styles om håret er kort eller langt. renfrisering (en stylings teknik)  er også i fokus da det giver mere elegante opsætninger.

Embrase you Curls med Tori Hawkins

New york, USA

kursus med fokus på klip og styling af krøllet hår. fremhæv den naturlige stuktur og få viden om hvordan krøllerne reagere på forskellige klippeteknikker. styling af krøller, om det så er små krøller, store krøller eller håndtering af krus.

Long hair design & cutting med Kelly Cardenas

New york, USA

klippeteknisk kursus med fokus på langt hår. skab forskellige  langt hårs frisurer med variationer.  skab lethed i langt hår ved at klippe ind i håret, brugen af etager og lethed omkring ansigt. skab tyngde, få håret til at se tykkest som muligt ud og leg med forskellige slags pandehår og styling til de forskellige looks.

Highlighting between the lines med Lisa Mcauliffe

New york, USA

Farve teknisk kursus med fokus på indlægnings metoder af striber/reflekser.  forskellige metoder til indlægning med og uden folie. alt fra naturlige overgange, så udvoksning mindskes, til sommerlysnet look, til tydelige striber, som giver en bred vifte af nyanceringer og spil i håret.

Dry haircut med Mike Krag

New york, USA

klippeteknisk kursus med fokus på klip i tørt hår. Fremhæv dine kunders naturliges hårtruktur, skab mere volume og giv frisuren lethed. gør hver frisure individuel til hver enkels behov. skab skarpe kanter, undercuts, etager og får det hele til at harmonere.

beautiful my color

Dusseldorf, Tyskland

farvekursus af Goldwells Creative Team, Farve teknisk kursus med tidens trends . Fremhæv de forskellige farver og glansen i håret. Indlægnings metoder med både high og low lights crazy colors. Derudover er der fokus på hvordan håret skånes mest muligt både under og efter farve behandling.

KMS – Its All About you.

Dusseldorf, Tyskland

Stil/ tend kursus. Kursus med focus på at “ fange” en personlig stil. Klip og farve tilpasses til stil, alder og ansigt. inspiration til ung, men også til de” modne”.

Paul Mitchell – Styling Favorites.

Dusseldorf, Tyskland

Styling kursus. af en verdens bedste frisører paul mitchell. Teknisk stylings kursus med fokus på form. Styling med brug af føntørre, forskellige jern og opsætninger til hverdag og fest. Læren og inspiration til nye stylings muligheder.

Klippe technics by alex kublek

Dusseldorf, Tyskland

Klippe teknisk kursus. Kursus af den kendte frisør alex kublek. kursus med focus på maskinklip. Brugen af maskin på nyt niveau , blending af overgange. af overgang fra kort til langt og kreative former og ideer til at bruge maskinen på.

Brockmannund by wella professionals.

Dusseldorf, Tyskland

Farve teknisk kursus. med wellas farvesortiment. sommeren 2013s trends inden for farver og nyancer bliver fremhævet. Farve teknikker med og uden folie vises til inspiration og nytænkning i hverdagen.

Paul mitchell- next color generation

Dusseldorf, Tyskland

Farve teknisk kursus. focus på teknologien og hårets opbygning. udført af The Paul mitchell team. Læren af gråhårs behandlinger dækevne og fremhævning af de naturlige farver og nyancer

Mike Krag – The Krag Dry Hair Cut 2013

Dusseldorf, Tyskland

Klippe teknisk kursus. Af den verdenskendte frisør Mike Krag. Kursus med fokus på form i tørt hår. Saks er det eneste værktøj, og bruges på alle måder i dette kursus. Inspiration til at tilføje en frisure lethed/blødhed eller hele skarpe kanter.

Scissor & Razor Cutting med Nick Arrojo

New York City, USA

Kursus med fokus på klippeteknikker med både saks og brugen af razor (kniv). der bliver lært om at skabe forskellige texturer, former og hvordan du tilpasser de forskellige frisurer til den enkelte kunde. kombiner de forskelligheder saks og razor giver, og udvid din kreativitet.