Om os

Jelstad Hairdesign er startet af Sara Jelstad med et konkret formål, nemlig at skabe en salon, der leverer det højeste faglige og service niveau til priser som alle kan være med på. Sara Jelstad, som driver salonen til dagligt, er uddannet frisør med den lange 4-årige uddannelse hos en af de største mestre i branchen, og fungerede som betroet medarbejder indtil hun valgte at starte Jelstad Hairdesign. Hos hendes tidligere mester var priserne i den helt høje ende, og det er det Sara vil gøre op med, hun vil levere det samme høje niveau, men til priser du kan være med på. Vi går meget op i at gøre hver enkel behandling personlig og hver frisure unik, så du altid får det der passer bedst til dig.

Sara Jelstad deltager flere gange årligt i kurser i både ind og udland, for hele tiden at holde en finger på pulsen, indenfor moden af hår og hele tiden højne det i forvejen høje niveau. Jelstad Hairdesign er indrettet i store lyse lokaler med et moderne og rent design. Stolene i salonen du bliver klippet i, er hentet fra Italien og er super komfortable at sidde i.

Når det kommer til hårvasken, får du selvfølgelig en dejlig hovedbunds massage med en af vores 24 forskellige shampooer, hvor vi nøje udvælger den rette til dit behov. Her er ingenting overladt til tilfældighederne, så læn dig blot tilbage og nyd den lækre hovedbunds massage, imens vores massage stole, med den nyeste teknologi, forkæler resten af kroppen. Når det kommer til de produkter vi bruger og sælger i salonen, er de nøje udvalgt for at kunne tilbyde dig det bedste branchen kan præstere. Vores farver er de bedste og nok også de dyreste på markedet. De er udviklet af tyske Wella, som er en af de største aktører på markedet.

Men når det kommer til kvantitet frem for kvalitet, sejrer kvalitet altid hos os. Vi vil hellere levere et resultat, som er perfekt hver gang, så vores kunder altid vender tilbage. Så at vi tjener lidt mindre hver gang, grundet vores høje kvalitet, betyder ikke noget for os, så længe vores kunder kommer igen og igen.

Det er filosofien bag Jelstad Hairdesign. Højt niveau, til konkurrence dygtige priser, så vores kunder altid vender tilbage ,det er ikke kun god filosofi men også en god forretning.

Vi serverer frisk malet og brygget kaffe samt latte, vi har 8 forskellige kaffer at vælge imellem, som alle er lavet fra bunden med friske ingredienser samt du får et lille stykke chokolade til, præsis som på din cafe, men hos os er det selvfølgelig med i prisen. Udover det laver vi også varm kakao med lækkert mælkeskum på toppen, som er et stort hit i de kolde vinter måneder. Til sidst er der saft/vand og selvfølgelig vores 16 forskellige typer te.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken frisør du skal vælge og ikke er blevet overbevist endnu, så lad vores tilfredse kunder tale vores sag for os. Vi har de højeste bedømmelser på de forskellige bedømmelses sider.