Olaplex

Olaplex

De fleste frisører er enige om, at Olaplex er et mirakelmiddel til håret. Olaplex er på kort tid blevet en utrolig populær behandling i de førende frisørsaloner – Både i forbindelse med øvrige behandlinger og som “stand-alone behandling” olaplex er en molekyle behandling, der genopbygger håret indefra

Hvad er Olaplex

Olaplex er en molekyle behandling, der genopbygger håret indefra.
Olaplex reparerer og forøger svovlbroerne og saltbindingerne i håret ved hjælp af et patenteret molekyle. Når man eksempelvis farver, bleger eller bruger sit glattejern nedbrydes saltbindingerne og svovlbroerne inde i hårets kerne. Dette gør håret skrøbeligt, ødelagt og håret mister dets glans og elastisitet.
Med Olaplex kan man nu genskabe helt op til 99 % a det manglende antal svovlbroer og saltbindinger i håret.

Olaplex kan bruges som stand alone behandling hvor man udelukkende arbejder på at genopbygge håret fra tidligere skader eller man kan bruge olaplex i sine kemi behandlinger såsom farve, blegning og permanent.
Det er derfor nu også muligt at f.eks lysne håret mere end før. med Olaplex i lysningen bliver håret genopbygget, samtidig med lysningen nedbryder, som betyder at man vil have minimal skade ved endt behandlig pga dette molekyle. Det er her det er et helt revolutionerende produkt da det giver muligheder vi ikke havde før. Din hårfarve vil holde længere og dine krøller får nyt liv, Olaplex efterlader håret stærkt og sundt.

Er det så det samme som en hårkur??

Man kan ikke sammenligne Olaplex med en normal hårkur.
En normal hårkur tilføjer proteiner og efterlader håret glat, blødt men med en effekt der er aftagende.
Olaplex behandlingen efterlader ikke håret blødt, men gør at håret bliver stærkere, sundere og effekten er permanent.
Derfor hvis man har et tørt hår der mangler fugt, er en normal hårkur stadig vigtig, da dette ikke er olaplexs egenskab/formål. nr. 1

Olaplex består af 3 behandlings trin

De første to trin er salon behandlinger. Nr 1 kommes eksempelvis i hårfarven og Nr 2 bruges efter endt kemi behandling og skal sidde i minimum 10 min i håret.
Derudover er der trin 3, som er et hjemmepleje produkt, der bruges til at vedligeholde håret og bevare sundheden.