Portfolio Category: Alterna

Caviar Anti- Aging Mousse

Denne mousse indeholder caviar ekstrakt og enzymer, som genopliver håret fra rod til spids. Den er udviklet med Age-Control Complex, som gør den utrolig vægtløs og giver dig et medium hold med et naturligt finish. Den gendanner både variationen og elasticiteten i håret, samt mindsker ældningsprocessen.
Read more

Caviar Anti- Ageing Mousse

Denne skummende mousse indeholder caviar ekstrakt og enzymer, som genopliver håret fra rod til spids. Produktet er udviklet med Alternas Age-Control Complex, som gør den utrolig vægtløs og giver dig et medium hold med et naturligt finish. Den er lavet til at gendanne både variationen og elasticiteten i håret og samtidig mindske ældningsprocessen.
Read more

Caviar Lenghtening Hair & Scalp Elixir

Creme der giver næring til både hår og hovedbund. Resultatet bliver en klar forbedring af vilkårene for at opnå et stærkere, sundere hår og længere hår, som ikke når at knække under processen.
Read more

Caviar Volume Conditioner

Conditioner med caviar ekstrakt, som giver fugt og pleje uden at tynge volumen. Du får en lækker vægtløs struktur og et genopbygget tykkere hår. Giver maksimal beskyttelse mod misfarvning og ældning.
Read more